+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Fischer Bewertungen

Hotelbewertung

84%
Sehr gut

by 56 reviews

  • Personal

    89%
  • Sauberkeit

    88%
  • Ausstattung

    83%
  • Komfort

    73%
  • Preis-leistungverhältnis

    87%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Zbroněk

Älteres Paar, 29.10.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 10.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Marie

Einzelreisende, 8.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Soukromí, klidné místo, perfektní parkování, vybavená kuchyňka

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libuše Růžičková

Einzelreisende, 26.8.2017

Malá Lhota Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Do penzionu se vracíme už po čtvrté, personál je milý a ochotný, je zde velice čisto i cena je velmi příjemná. Jezdíme jen na jednu noc, ale pokud bychom v tomto kraji trávili víc času, určitě bychom bydleli v tomto penzionu. Určitě se budeme vracet i příští roky.

  • Žádné negativní připomínky nemám.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10
Penzion Fischer replied to this review.
Děkujeme, určitě se na vás budeme těšit i v přístích letech.

Anonymus

Einzelreisende, 6.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 24.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %
  • Paní recepční byla milá a dobře se k nám chovala a ukázala kde co je.

  • Mohlo by se lepší spát na postelích kde jsou matrace dosti proleželé byli cítit při spánku péra které jsou v nich. A proto navrhuji aby se s nimi něco udělali a také aby se klient dobře vyspal.Také přikrývka a polštář byli slabé a nezahřáli jsme se jak jsme si představovali.Partnerka si mě také stěžovala že se špatně vyspala.

Personál
6
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jana

Älteres Paar, 16.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
52 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Miroslav

Einzelreisende, 30.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Blízko restaurace ve které výborně vaří,a mají dobré pivko.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 7.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
48 %
  • v koupelně byl nepříjemný zápach na zvracení nedostali jsme jedny klíče

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
6

ZDENĚK TOBIÁŠ

Einzelreisende, 31.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina

Familie mit Kindern, 24.4.2016

Havířov Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Jezdím pravidelně...úžasné,super domluva,ceny v pohodě,parkování u pokoje,wifi....nemám co vytknout...hospůdka kousek vaří svoje pivo,jídlo paráda,klid....no prostě dokonalé!

  • Na mou páteř by jen mohla být lepší postel,ale to je nepodstatná maličkost mám bolavou páteř,tak ji musím dopřát lepší komfort....ale pro zdravé lidi v pohodě!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kamil Hromada

Älteres Paar, 28.3.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Nebyla lednice na pokoji

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Iveta

Älteres Paar, 16.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jiří Mikuláš

Gruppe von Freunden, 9.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Sám jsem nebyl ubytovaný, byli ubytovaní lovečtí hosté z Rak.Ti neměli žádné připomínky. Na nic s nestěžovali.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
9

Ivan Fryček

Einzelreisende, 19.2.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Ubytování a obsluha splnily beze zbytku mé požadavky.

  • Nenašel jsem.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Pavel Kratochvíl

Älteres Paar, 1.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Byl jsem již po několikáté ubytován,výhoda parkování u pokoje..:-) ,dosah do ČB.RECEPČNÍ PŘÍJEMNÁ,UKLIZENO.

  • snad jen,dálkový ovladač POUZE OD SETTOPBOXU,K TELEVIZI MUSÍTE VSÁVAT ,POKUD JI CHCETE ZAPNOUT A VYPNOUT.jINAK V POŘÁDKU VŠE .Cena za ubytování v pořádku,snad trošku investic do zařízení pokojů by neškodilo ...trošku rok 1989 :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonymus

Älteres Paar, 8.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Jiří

Einzelreisende, 29.4.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Výborný penzion pro služební cesty, nekuřácký, parkování u dveří, wifi, velmi oceňuji normální stůl a židle na pokoji. Jsem zde opakovaně a rád se vracím

  • miniaturní stará televize kazí dojem

Personál
9
Služby
6
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Věra Pidrová

Einzelreisende, 29.3.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
66 %
  • Stále teplá voda ke sprchování.

  • Na to, že je Lišov město nábytku a čalounictví je na lůžku velmi špatná matrace.

Personál
8
Služby
6
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Kamil

Einzelreisende, 7.11.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.